"Anak-anak PANDAI belajar, IbuAyah PANDAI buat duit!"

Harga Premium Activation Early Birds adalah sangat murah iaitu hanya RM96 sahaja, termasuk 1 bulan langganan percuma.

Manakala harga Monthly Subscription (Topup) pula dapat lagi Diskaun 20% jika buat pembayaran menggunakan cara Auto Debit, iaitu potongan kredit kad atau debit card secara auto setiap bulan.

Harga Early Birds & Diskaun 20% Mthly Subscription ini adalah Limited Time only.. so better grab now….! 

DJ dah buat Pengiraan Kos per subjek bg 3 kategori di atas.. 
Bahagi 6 subjek, 1 subjek jadi hanya RM14.66 shj sebulan per subjek! Jika 9 subjek, hanya RM9.77 sebulan dan jika 12 subjek, jadi RM7.33 sebulan! Terlampau murah! & U dapat PRODUK yg sangat berKUALITI, pada HARGA yg MURAH gilerr!!

Konsepnya adalah lagi tinggi Membership Type U ambil, lagi murah harganya. 
Nampak tak? Paling tinggi harga PC RM5,280 (early bird), dapat 60 portal pd harga RM88/portal. Rugi kalau tak grab sekarang!
Harga Pre Launch PC RM6,720 (RM112/portal), Harga Sebenar RM9,060 (RM151/portal).

Woww! Ini lagi BESSTT! Jadi Partner Syarikat, Platinum Partner.. Kita akan start next year. So, now fokus buat sales dulu..

DJ & Imran create 11 jenis Insentif yang Basic & Simple tapi POWERR! 

Apabila U daftarkan rakan niaga baru, syarikat akan bayar bonus mengikut Membership Type yg mereka daftar & bergantung kepada Membership Type U.
Inilah kelebihan join PC – dapat maximum Insentif Penajaan 25%.
So nampak tak? U tetap melakukan kerja, masa, tenaga, usaha yg sama shj dihabiskan tapi jika U ambil PC, bonus U lebih besar.

Tak perlu hafal figure kat table di atas, U hanya perlu fahamkan konsepnya shj iaitu jika U ambil Membership Type yg lebih rendah & menaja Membership Type yg lebih tinggi, U hanya dapat Insentif sebahagian shj, selebihnya, akan di pass-up kpd Upline U yg Membership Type lebih tinggi.
Konsepnya – Lagi tinggi Membership Type yg U ambil, lagi tinggi Insentif yang U dapat.

Ini Insentif baru. Selalunya kalau U direct sponsor, direct upline U yg akan dapat bonus. Tapi di Pandai, sykt beri 0.5% kpd Upupslines U yg Membership Type PC. 

Harga Pasaran Pengguna adalah TETAP RM96. Dilarang menjual dengan harga yang lebih tinggi atau lebih rendah.

Harga Repeat Order bergantung kepada Membership Type U. Jika U PC, harga RO U adalah RM88/portal. Tiada had amaun/ kuantiti untuk beli RO. 
Woww banyak nyaa Insentif, 2% sampai 15 level !! Siapa nak bagi kann…

Haaaa…. Insentif ni yang Paling Best, di mana setiap kali orang di bawah kita buat Monthly Subscription, kita akan dibayar komisyen RM % daripada amaun Monthly Subscription mereka, sehingga 3 level. Sebab tu rugi siapa yg ambil LM sbb dpt komisyen 1 level shj.

Tengok % shj tak berapa nampak, kita tengok Simulasi di bawah.

Haaa.. kita jadi kaya sebab Insentif ini – Monthly Subscription Insentif.
Hayati betul2 duplikasi 10 yg DJ tunjukkan di atas. Tak faham, sila tanya org yg share website ni dgn u. Ini lah Insentif yg paling penting dari kesemua jenis Insentif yg ada!
Once kita dapat Insentif ni, kita akan dapat tiap2 bulan. Mana ada Ibu Ayah yg nak anaknya pandai bulan ini, pastu bulan depan tak nak anak pandai?
Ini Income Pasif.. bayangkan jika Ibu Ayah gunakan pembayaran Auto Debit, so, ia jadi Income Auto Pasif!
Ok tak? Dapat income pasif/ pencen RM5 ribu (NM) hingga RM79 ribu (PC) sebulan?
Ok sangat tuuu… Realiti di luar sana nak dapat income pasif/ pencen macam tu jika kita kerja kerajaan, kita kena kerja 30 tahun & jawatan tinggi seperti pengarah, bila kita pencen dapat lah income pencen/ pasif macam NM (RM5,280) atau JC (RM19,800). Bukan senang ooo… Di sini jika kita dapat buat dalam masa 1, 2, 3 tahun, kira ok sangat dah tuh.

Haaaaa…. dah sampai level ni – memang best!
Ini lah komisyen yg paling superb dari kesemua komisyen bisnes ini!

Jika sebagai distributor biasa LM/NM – U dapat komisen Monthly Subscription sehingga 1 or 3 level; tapi jika U center JC/BC/PC – U dapat komisen lebih tinggi & hingga infinity* level ooooo….. 🙂

Yang BEST nya rakan-rakan…
(Berapa banyak best la bisnes ni…hihi… tapi yang ini memang betul-betul best!) Yang bestnya bisnes ini, orang-orang di bawah kita nak buat Monthly Subscription (topup) mereka semua tak cari kita, mereka topup sendiri secara online. Best, best kan! Kita tak perlu servis mereka! Dan tak perlu nak ingatkan mereka untuk topup, mereka pun tak suka kita ingatkan, sure mereka pakai/topup punyalah.

Kerja sekali – kenalkan program eLearning PANDAI ini;
Dapat komisyen banyak kali – setiap kali orang topup; Tak de apa-apa nak jual lagi.

Cerita Pelik tapi Benar!
Salah satu perkara asas & penting yang perlu kita ambilkira semasa nak tentukan/pilih bisnes yang bagus adalah bisnes itu kena ada REPEAT SALE & cara nak dapatkan repeat sale itu adalah dengan CUSTOMER YANG SAMA akan repeat beli lagi dari kita. Semua orang mengetahui perkara ini, ianya adalah benar, jadi tiada apa-apa yang nak pelik kan.

Haaaaa…..ni yang nak cerita nih! Di bisnes PANDAI kita dapat REPEAT SALE TANPA BUAT REPEAT SALE! Aikk! Macam mana boleh jadi macam tuh??
Terjadinya begitu sebab CUSTOMER KITA HANYA BELI SEKALI SAHAJA DARI KITA (Portal Activation), lepas tu mereka tak beli lagi dah dari kita (monthly subscription), tapi kita MASIH TETAP DAPAT KOMISYEN (monthly subscription) SAMPAI BILA-BILA selagi customer kita tu buat monthly subscription & mereka tak buat dgn kita tapi buat sendiri secara online! Hah! Tak ker benar tapi pelik tuh – boleh dapat repeat sale tanpa buat repeat sale!??

Yup, bisnes ini memang luarbiasa! Ayuh, buka minda anda, buang prasangka anda, check-it-out sendiri dulu. Usah bertangguh, sangat sukar nak dapat peluang bisnes pelik tapi benar ni!

Jika U ambil Membership Type RENDAH pd mulanya, later U nak Upgrade, U kena bayar harga penuh. Jadi, siapa yg boleh usahakan modal, better terus ambil Membership Type yg lebih tinggi.

Setiap bisnes NM mesti ada ‘maintain’. Cuma ‘maintain’ di sini, langsung TIDAK MEMBEBANKAN iaitu menggunakan konsep Autoship. Yang layak akan dipotong, dapat produk. Yang tidak layak, tidak akan dipotong tapi still dapat Insentif mana yg patut. 
Bila Autoship berlaku, Insentif akan dibayar sehingga 18 level… Mana ada sykt lain bagi sampai 18 level!.. Walau pun kecil tapi sape nak bagi kan..

Dapat Recognition, dapat Pin, Piala, Selempang, Crown. 

Points akan diberikan kpd participants yg datang Preview, Training dan aktiviti  yg disediakan online/offline, bg menggalakkan mereka datang belajar.

Ayuh rakan2 di luar sana, sambut lah peluang/rezeki yg syarikat nak bagi ni. Lagi cepat join lagi banyak masa nak kumpul Reward Points ini.

Kempen Merdeka Pengguna

➖ Harga Early Bird dilanjutkan ke 31-Ogos-2021.
➖ 1+8-Special Gift bagi Pengguna yg buat Auto Mthly Subscription:
1). 20% Discount for Monthly Subscription from rm110 to rm88 using credit/debit card.
2). 1 Free Pandai Exclusive T-Shirt
3). 1 Free Wireless Bluetooth Earbuds (Earphone)
4). 1 Free Pandai Note Book (Buku Nota)
5). 1 Free 2-Hours Online Coding Class (Jazro.com.my)
6). 10% Discount on Sports Coaching Session (Gocoach.my)
7). 1 Month Platinum Package to Quran Learning Materials (iLuvQuran.com)
8). 15% Discount on Online Book Store (BinaMinda.com)
9) 1 Free Access to 1st Module on Online EduSoccer (PandaiBola.my)

❗Rugi giler parents yg tak langgan utk anak2 nih.

Kempen Merdeka Ejen
➖ Hadiah2:
1). 1 x 45 inch TV2). 1 x Chrome Book
3). 4). 2 x Gold Dinar
5). 6). 2 x 10 inch Tablet
7). 8). 2 x Apple Watch
9). 10). 2 x Android Watch
11). 12). 13). 3 x RM300 Lazada Voucher
14). 15). 2 x RM300 Shopee Voucher
❗Best nyer… 💪👍

Kempen Bonanza
➖ Pelbagai hadiah menarik, akan di umumkan later details,
➖ Dgn kemuncaknya sebuah kereta Proton X50.
❗Huuu X50 tuuu…
Baru tahun pertama Pandai…. 💪💪👍👍

Inilah kelebihan bisnes NM, di mana Income boleh diwarisi. 

Details nya, DJ akan terangkan dalam Training OnBoarding nanti.
❗PENTING: Anda hendaklah hadir ke Training ini sebaik shj anda join bisnes. 

Buka 3 akaun pada masa yg tepat!

Masanya bila anda dah jadi center (JC/ BC/ PC). Jika belum center jangan lagi buka 3 akaun sebab jika anda buat macam tu, downlines anda pun buat macam tu, downdown…lines anda pun buat macam tu, semua orang bergerak kat level 4 upline dia so semua uplines yang belum center tak dapat komisyen overiding! Sebab as NM kita cuma dapat komisyen sehingga 3 level shj. So sapa yang rugi? Anda yang belum center yang rugi… Uplines, UpUp… lines yang center tak rugi sebab mereka dapat komisyen hingga infiniti level…

So teknik maksimum income – buka 3 akaun – itu tidak disangkal! Cuma timingnya kena betul… bila dah jadi center. Monkey see monkey do 🙂
Semoga ilustrasi di bawah yg dibuat oleh Miss VP akan lebih menampakkan lagi…

Teman-teman…
Memang benar duit bukan segala-galanya… Tapi banyak perkara/ masalah boleh diselesaikan dgn duit. Selain itu, kita mempunyai kawalan ke atas masa kita… Masa bersama orang tersayang kita…

Bayangkan kita boleh bersarapan jam 10 pagi bersama anak kecil dan pasangan kita di restoran mamak kegemaran kita, tatkala kebanyakan orang lain sedang sibuk bekerja di pejabat…

Bayangkan kita boleh meluangkan masa bersama orang tersayang terutama di saat mereka memerlukan kita di samping, tanpa pelu meminta keizinan/ memohon cuti dari majikan kita.. 

“Pilihan yang kita buat hari ini menentukan kehidupan kita pd masa yang akan datang”..

SESUNGGUHNYA KEJAYAAN adalah PILIHAN…
KEGAGALAN juga adalah PILIHAN…

KITA YANG PILIH!

(Of-course dengan izinNya)

DJ nak bawa orang-orang yang ikut DJ – berjaya!

Tidak kiralah mereka ni dari rangkaian bisnes DJ terdahulu atau dari rangkaian orang lain yang nak ikut, juga yang bukan orang-orang dari bisnes terdahulu – itu lebih ramai!

Supaya kita sama-sama berjaya dapat the truly recurring pasif income!
Bezanya – banyak dengan sikit, cepat dengan lambat – kita yang pilih!

Jadilah orang-orang yang bijak… ke arah Multiple Source of Income & Pendapatan Pasif yang sebenar-benarnya – berterusan & meningkat pulak tu, insyaAllah.

Mesej KHAS IKHLAS dari DJ… 

Kepada LEADERS yang mempunyai RANGKAIAN atau STAF di bawah mereka especially leaders besar… biasanya kita ni POSITIF & BERTANGGUNGJAWAB orang nya…

DJ dengan rasa RENDAH HATI memohon anda CHECK-IT-OUT SENDIRI bisnes PANDAI yang baru nak start ni… sekarang adalah TIMING YANG TEPAT! (jika anda check-it-out sendiri anda akan faham apa yang DJ maksudkan timing tersebut..). JANGAN DENGAR CERITA DARI PIHAK KETIGA – sendiri dengar DIRECT. PERCAYA lah cakap DJ jika anda tidak join pun, ramai di dalam rangkaian atau staf anda yang AKAN JOIN NANTI.. its just a matter of TIME.. No worries, bisnes ini TIDAK KONFLIK dengan mana-mana bisnes atau pekerjaan yang anda & rangkaian atau staf anda sedang lakukan sekarang sebab SEMUA ORANG NAK ANAK PANDAI, jika TAK JOIN PUN TETAP kita hantar anak pergi Tusyen, BAIK JOIN – DAPAT JUGA BENEFITS nya & boleh buat DUIT. Jika kewangan anda dah cukup, buatlah untuk BANTU RANGKAIAN atau STAF anda.

DJ YAKIN, SEBAGAI LEADER (tidak kira kecil atau besar), kita tentu ada KEINGINAN NAK BANTU GROUP KITA baik yang rapat/loyal dengan kita atau yang biasa-biasa sahaja dengan kita, semua kita nak bantu. Jadi, DJ MENYERU agar anda LUANGKAN SEDIKIT MASA BERHARGA ANDA, LAPANGKAN MINDA – GO CHECK-IT-OUT SENDIRI. DO IT NOT FOR YOU BUT FOR YOUR GROUP. HELP THEM! Kadang-kadang rangkaian atau staf kita tidak berani nak buat sebab mereka hormatkan kita & sayang pada kita, mereka takut kita tersinggung walaupun mereka SEBENARNYA MEMERLUKAN PELUANG INI. Jangan sia-siakan kepercayaan mereka & rasa hormat mereka pada kita sehingga kita TERLEPAS PANDANG akan keperluan mereka. ITS OK JIKA LEPAS CHECK-IT-OUT SENDIRI anda rasa tidak sesuai untuk anda & rangkaian atau staf anda, NO OBLIGATION lepas dengar ANDA SENDIRI DECIDE. DJ cuma mohon anda JANGAN MENOLAK TANPA TAHU CERITA SEBENAR/DETAILS… Kan kita ni orang-orang yang positif & bertanggungjawab!

“Jangan malu-malu untuk buat extra income.. jika kita susah bukan ada orang lain yang nak tolong pun… Bangkit! Bangkit! Usah di kenang peristiwa yang lepas – baik kejayaan mahupun kegagalan, jadikan panduan & sempadan.. yang penting hidup hari ini & di masa akan datang.. Hidup kita, kita yang pilih, kita yang tentukan, kita yang usahakan, of course dgn izinNya…”

Wake up & dreams…  Peluang dah ketuk depan pintu ni… cepat-cepat ler buka… orang lain yang di introduce sama waktu dengan U dah laju dah ni.. boleh buat online/ offline, DJ tolong tunjukajar…”

Prinsip Asas Network Marketing

Kita dpt income/jadi kaya, bukan dr hasil usaha kita shj, kita jadi kaya sbb hasil dari usaha kita & rangkaian kita, kuasa LEVERAGE sbb tu duplikasi amat penting.
Jadi adalah tidak betul jika ada leader yg kata buat apa nak sibuk dgn rangkaian U, kenapa nak mengharap income dari
rangkaian U, biar mereka buat kerja mereka & U fokus buat kerja U menaja level 1. DJ nak tanya seme org yg dpt income dari biz Pandai ni – U dpt income dari sumber mana yg bnyk? – dari org yg U taja level 1 shj or dr keseluruhn org group U sampai infinity level?
Sudah tentu jwpnnya dari keseluruhn org group U, bukan dr org yg U taja level 1 shj. Kalau U nak jd kaya hasil dari usaha U shj, buat apa U join network marketing? Baik U buat trading shj, baik U jd salesman shj, atau buat direct selling shj – U dpt dari hasil usaha U shj.
So kalau prinsip asas network marketing pun dah tak betul, camno? Kembali lah ke pangkal jln. The choice is yours!

1. TIADA MODAL

Perusahaan Kecil & Sederhana (PKS),
Modal dalam RM30K – RM150K

Bisnes eLearning PANDAI,
Modal serendah RM96 shj & yg paling tinggi pun RM5,280 adalah lebih rendah dari perusahaan kecil!

2. TIADA MASA

Bahagikan masa dengan betul.

Plan A – Kerja/ Study/ Biz lain
Plan B – Biz eLearning PANDAI – Schooling/ Prospecting (Sponsoring/ Selling)/ Servicing

Tunggu apa lagi? Nak tunggu ready/waktu free/sesuai, hmmm… sampai bila-bila la tak kan jumpa. Peluang datang tanpa smell tanpa color, kita tak tahu & tak ready. Tapi bila dia/peluang tu dah datang, kita sambar je… Itulah apa yang orang-orang berjaya buat. Itulah perbezaan antara orang-orang yang berjaya dengan tidak. Mereka tak tangguh-tangguh bila peluang datang, mereka terus ambil tindakan. Just block the date & time, and go for it – check-it-out sendiri! No obligation.
Udah-udah le tu hidup duk buat bajet tiap-tiap bulan. Dah tahu tak cukup – bukannya buat bajet… dah tahu tak cukop – cari lah alternatif… dah tahu tak cukup – ubahlah! Ubah…!

3. TAK SUKA CARI ORANG

Lumrah manusia suka recommend & promote kepada kawan-kawan & sedara mara (kadang-kadang kat orang-orang yang tak kenal pun) mengenai apa yang kita suka – produk, perkhidmatan, idea & macam-macam lagi lah. Tahukah anda apa yang kita lakukan itu di namakan network marketing. Definisi simple network marketing adalah:

“Recommending & promoting what you like”.

Itu aje. Jadi, semua orang lah melakukan network marketing 🙂

Contoh: Kita pergi makan di restoran yg sedap, kita beritahu kawan-kawan & sedara-mara kita betapa sedapnya makanan di situ (kat orang-orang tak kenal pun kita bagi tau especially zaman I.T. ni senang nak sebarkan info. contoh melalui facebook). Yup, kita recommend movies, muzik, hp, computer, buku, resepi masakan, pembantu rumah, doktor, kereta, rumah, sukan, politik, artis & pelbagai lagi lah. Kita semua setiap hari melakukannya.

Terdapat 2 kategori manusia:
Pertama: Orang yang recommend & promote perkara yang dia suka.
Kedua: Orang yang dibayar kerana melakukannya.

Ramai orang kata dia tak suka buat network marketing, dia tak sedar yang dia telah, sedang, & akan terus melakukannya, cuma dia TIDAK DIBAYAR.

Top 10 Alasan yang ke..

4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Detailsnya DJ akan terangkan di Training akan datang.. Dah tahu nak jawab Top 10 alasan ni, senang lah kita nak counter balik alasan2 prospek2 kita.. lagi berkesan lah kita buat prospekting!

Cuba anda fikirkan sejenak hakikat ini… Katakan anda tidak suka buat bisnes apalagi jika ianya networking, lagi anda sangat tidak suka, tetapi sedarkah anda setiap bulan, duit yang anda dapat (tidak kira cara mana anda cari rezeki), pasti anda belanjakan untuk keperluan –

1.Makanan, 2.Pakaian, 3.Handphone, 4.Kediaman, 5.Kenderaan, 6.Ibubapa, 7.Pendidikan Anak-anak – di mana No.1 hingga 6, anda ada pilihan/ boleh buat budget/ boleh berjimat, jika anda tidak cukup duit, tetapi Pendidikan anda tidak ada pilihan/ tidak boleh buat budget/ tidak boleh berjimat. Jadi tidak kiralah samada anda suka dengan Program PANDAI ini atau tidak, anda tetap nak anak anda pandai, dan anda tetap keluarkan duit untuk anak anda jadi pandai. Jadi, jika selama ini Pendidikan merupakan suatu PERBELANJAAN keperluan, dengan menyertai Program PANDAI, anda boleh TUKARKANNYA menjadi suatu PENDAPATAN. Bukankah ini suatu perkara LUARBIASA/ AJAIB?

Jika anda minat buat bisnes pula – biasanya kita pilih buat bisnes produk keperluan seperti di atas sebab permintaan memang sentiasa ada; Item No.1 hingga 3 memerlukan MODAL antara RM30 ribu hingga RM150 ribu (Perusahaan Kecil Sederhana), itupun tiada peluang dapat untung RM30 ribu sebulan (bisnes yang ada peluang dapat untung RM30 ribu sebulan memerlukan MODAL 6 angka ratusan ribu atau 7 angka jutaan ringgit, itu pun 2-5 tahun baru cerita pasal balik modal!), item No.4 & 5 memang orang biasa-biasa macam kita tak layak nak buat;

CITARASA item No.1 hingga 5 – Tidak sama; SAINGAN No.1 hingga 5 – Sangat Sengit; UNTUNG No.1 hingga 5 – Biasanya ~30%. Tapi bandingkan dengan Program PANDAI – MODAL hanya serendah antara 3 angka hingga 4 angka, tapi ada peluang dapat RM19 ribu sebulan (JC duplikasi 10 Level 3), dalam masa singkat pulak tu – 3 hingga 6 bulan, dan ada PELUANG jadi JUTAWAN dalam masa 2 tahun; CITARASA – SAMA – semua IbuAyah nak anak jadi pandai; SAINGAN – Tiada Tandingan – Program PANDAI e-Learning terbaik masa kini; dan UNTUNG – Sangat-sangat tinggi, sebab this is “technology-based” biz, jadi syarikat mampu bayar bonus kepada kita (Distributor) lebih tinggi. 

Maka, samada anda suka ke, tidak suka ke, minat ke, tidak minat ke, ini lah program yang sangat hebat – Program yang TERPAKSA MAHU! Checkmate! Dan Program yang membolehkan anda berpeluang jadi Jutawan & dalam jangka masa yang singkat. Ayuh, sambutlah peluang yang hebat ini. Ubah kehidupan anda!

Jumpa anda di angkasa Jutawan.

~ Dato’ Jah

Kata-kata keramat DJ..

Ayuh rakan2 semua, kita dah jumpa lubok emas dah niii… tinggal nak gali jer lagiii… anda boleh pilih gali guna tangan ker, penyodok ker, tapi DJ bila dah jumpa lubok emas, DJ pilih gali guna cara yg cepat, mudah, & dapat banyak, DJ pilih gali guna traktorrrrr….!!!

Itu la… tak check-it-out sendiri tak tahu! Kepada yang dah check-it-out – usah bertangguh lagi, nanti kawan-kawan & sedara-mara U yang akan prospekting U balik! Ini FENOMENA ARUS DERAS yang tak dapat ditahan-tahan, tak boleh elak, better U yang join dulu & prospekting mereka. Kepada yang dah join, usah lambat-lambatGali Guna Traktorrrr…!!!!! 🙂

 Apa yang penting, DJ dah buka jalan & buktikan yang bisnes eLearning ni pun boleh pergi laju jika kita buat dengan cara yang betul!

Ayuh, anda berada di dalam kerugian jika terus bertangguh, sebab anda tetap nak anak pandai, walaupun anda tak join! Jangan kata “No” tanpa anda check-it-out sendiri. Contact pambawa website ini untuk nak tanya apa-apa atau nak join.

Kepada yang dah sambut tu, kita dah ada mesin atm pengeluar duit dah niiitinggal nak cucuk (sponsoring) & picit (servicing) jer lagirugi kalau kita tak buat tak ambil duit tu... Wake-up & do it!

⬇️ ⬇️ ⬇️

Pre-Launch 1-Apr-2021

Baru beberapa hari start, kejayaan dicipta..
Kpd yg dah dpt income ribu2 – tahniah diucapkan. Teruskan langkah kalian akan nampak income pasif ribuan RM sebulan! Power!

Ayuh check-it-out sendiri dulu..

FAQ:

Tiada expiry date selagi ejen masih aktif.

Anda boleh mendaftar di laman web pandai.org atau muat turun aplikasi Pandai di Google Playstore atau Apple Store

Anda boleh menghubungi mana-mana ejen Pandai yang berdaftar. Anda boleh rujuk kepada senarai ejen di pandai.biz

Anda boleh beli portal activation PREMIUM dari ejen Pandai yang berdaftar. Kemudian login akaun, klik pada Akaun Saya > Aktifkan Pandai Premium.

Ya, semua bahan pembelajaran termasuk soalan-soalan dalam Pandai digunal selari dengan KSSM & KSSR yang ditetapkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM)

Anda boleh hubungi Khidmat Pelanggan Pandai Produk melalui whatsapp 018-2524143

Anda boleh hubungi Khidmat Pelanggan Pandai Teknikal melalui whatsapp 011-10502165.

Anda boleh hubungi Khidmat Pelanggan Pandai Admin melalui whatsapp 011-59634760.

Tidak, setiap pendaftaran mesti menggunakan email yg berbeza.

Pastikan anda daftar untuk Pandai Parent. Login ke akaun tersebut. Klik butang Subscription, update Premium Subscription dan klik butang “Auto Renewal”. Isikan semua butiran kad yang dikehendaki dan klik Submit.

Pastikan anda daftar untuk Pandai Parent. Login ke akaun tersebut. Klik butang Subscription, update Premium Subscription dan klik butang “One-time Payment”. Isikan semua butiran kad yang dikehendaki dan klik Submit.

Tidak boleh, sebab setiap Activation Code telah ditag kepada Ejen yang berdaftar tersebut.

Jangan khuatir, sistem telah tag setiap penjualan Activation Code kepada Ejen yang berkenaan.

Boleh, pastikan anda berdaftar sebagai Pandai Parent dan nama anak-anak boleh di masukkan dan di link ke Pandai Parent

Jumlah soalan yang dijawab dengan betul oleh pelajar sama ada soalan kuiz atau ujian. Setiap jawapan yang betul diberi 1 markah

Boleh tapi setakat ini melalui Apps Mobile sahaja.

Ia merupakan berapa hari berturut-turut kita login ke Pandai dan habis buat minima 1 set soalan setiap kali login

Jika sekolah tersebut berdaftar dengan kerajaan sama ada sekolah biasa, swasta atau antarabangsa, anda boleh hubungi customer support sama ada melalui email (hello@pandai.org) atau whatsapp (018-2524143) untuk meminta bantuan mereka memasukkan sekolah tersebut.

Video Highlight di Majlis Grand Preview Program ePendidikan Pandai

❗📣
Jadual Program Bln SEPT-2021
=======================
[ Sila baca dgn teliti & block the date/time hadir ke program2 yg DJ dah susun utk bantu u ini. Adjust urusan u yg lain. Nk tunggu waktu u free/ ready/ sesuai – payahlah nk berjaya. Allocate masa utk Belajar & Buat – insyaAllah berjaya! ]

Secara summary: Program tetap 3 kali seminggu – setiap Rabu, Sabtu, & Ahad. Cuma ada sekali Jumaat sbb 3 hari MDM. Jika ada adhoc program DJ akan bgtahu.
👇

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
1️⃣ Preview Program eLearning Pandai
🔰 Penerangan ringkas & padat tentang Syarikat/ Produk/ Marketing Plan/ Sistem.
👤 Ejen ajak Prospek masing2 ke preview ini.
📍 1hb RABU 8.45pm-10.30pm (1j 45m)
📍 15hb RABU 8.45pm-10.30pm (1j 45m)
📍 29hb RABU 8.45pm-10.30pm (1j 45m)
💰 Percuma shj.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
2️⃣ Grand Preview Program eLearning Pandai
🔰 Speakers: Terdiri drp Chief2 Co-Founder2 Syarikat Pandai – CCO Saffian, COO Suhaimi, CEO Khairul, CVO Imran, & CMO DJ.
👤 Ejen ajak Prospek masing2 ke preview ini.
📍 25hb SABTU 2.30pm-5.30pm (3j)
💰 Percuma shj.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
3️⃣ Follow-up Prospekting
🔰 DJ akan highlight points2 penting mengenai produk & plan, tips2 kejayaan, & Q&A.
👤 Ejen ajak Prospek anda yg belum join the bisnes tapi mereka:
✔️ Dah hadir preview syarikat, atau
✔️ Dah hadir preview uols sendiri, atau
✔️ Dah baca website pandai.biz
📍 8hb RABU 8.45pm-10.30pm (1j 45m)
📍 22hb RABU 8.45pm-10.30pm (1j 45m)
💰 Percuma shj.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
4️⃣ Training OnBoarding & Golden Hour
🔰 Training pertama yg semua ejen mesti hadir segera selepas join. Anda akan diajar cara buat yg betul, shortcut, mudah, pantas, & income berganda.
👤 Ini utk semua Ejen, bukan Prospek.
📍 4hb SABTU 2.30pm-5.30pm (3j)
💰 Fee: Harga Sebenar rm390 (kira harga rendah dah ni bagi ilmu multijutawan)
💥 Special Offer:
➖ rm60 – 1st time
➖ rm30 – 2nd time & onwards.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
5️⃣ Training Portal Pandai by produk expert Pandai.
🔰 Ini utk ejen, & ajak pengguna & prospek. Rebut peluang supaya prospek, pengguna & juga ejen sendiri lebih nampak lagi ciri2 & kehebatan portal pandai ni.
📍 AHAD 5hb
⌛ 8.45pm-10.30pm (1j 45m)
💰 Percuma shj.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
6️⃣ Training MDM (MasterClass Digital Marketing) – Whatsapp
🔰 Utk Beginners, Intermediate, Advance – complete kami (Coach Jai & DJ) akan ajar dr permulaan sampai ke penghujung robot autoblast. Tak perlu pergi training lain dah. Yg mahalnya selain dr ilmu whatsap yg lengkap, juga kami kongsikan tips teknik strategi praktikal proven berjaya.

📌 Training ini 3 hari, beberapa jam sehari.
📍 Day-1: JUMAAT 10hb
⌛ 8.45pm-10.30pm (1j 45m)
👉 Beli software robot autoblast & install.
Harga sotware rm250 (sekali shj) anda kena beli secara online banking – transfer atau credit/debit card.

📍 Day-2: SABTU 11hb
⌛ 2pm-6pm (4j)
👉 Complete anda akan diajar dr mula hingga habis silibus whatsap. Teori, demo, praktikal – step by step. Jgn risau org yg tak pandai, sederhana, dah pandai pun boleh ikuti.

📍 Day-3: AHAD 12hb
⌛ 8.45pm-10.30pm (1j 45m)
👉 Support – Nak tanya apa2 lagi.

💰 Fee training 3 hari ini hanya rm250 shj (tidak termasuk harga beli software anda kena sediakan pada hari pertama training.)
💰💰 Kpd yg dah hadir training ini yg lepas, fee hanya rm100shj.
💥 Anda takkan jumpalah training whatsap kat luar sana yg selengkap & semurah ini, sekali seumur hidup. Manfaatkanlah sepenuhnya. Ilmu ini boleh digunapakai dlm bisnes lain juga.
❗ Coach Jai & DJ sendiri pun gunapakai sepenuhnya apa yg kami ajar ini. Kami dpt ramai juga prospek dari sini. Setiap hari yg kami buat – mesti dpt prospek. Kami nk uols pun merasa. So, uols kena pandai whatsap ni.. tak boleh setakat tahu biasa2 shj.. kami nk ajar sampai uols boleh buat sendiri macam kami. Untung org yg hadir!

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
💪 Yg di nanti2 💪
🔥 Signature Training DJ 🔥
7️⃣ Training SCDJ ‘Special Coaching Dato Jah’
👤 Terbuka utk semua Ejen, Prospek, Pengguna
📍 18hb SABTU 9am-5.30pm
👉 Klik ini
http://bisnesjayaacademy.com/scdj/
‼️ Mesti Hadir ‼️

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
8️⃣ Training Marketing Plan
🔰 Utk lebih memahami & jelas tentang marketing plan & cara nak dapat income banyak
👤 Ini utk semua Ejen, bukan Prospek.
📍 19hb AHAD 8.45pm-10.30pm (1j 45m)
💰 Percuma shj.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
9️⃣ Training Prospekting Produk
🔰 Utk lebih memahami & jelas tentang produk & cara nak jual portal kpd individu & organisasi (termasuk sekolah).
👤 Ini utk semua Ejen, bukan Prospek.
📍 26hb AHAD 8.45pm-10.30pm (1j 45m)
💰 Percuma shj.

➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✔️ Urusan tiket – hubungi Operation Director BisnesJaya Grp – KA @Kak Ani @Pn Siti Rohani 0178795445.

✔️ Pls join zoom 10min awal, jgn lambat, kita akan start punctual, so u tiada yg tertinggal.

✔️ Pls jgn ada yg terlepas training2 bulan ini. Jika u terlepas, nxt training adalah pd bulan hadapan & ada training yg 2, 3 bulan lagi. So, rugi masa u takde ilmu lengkap.

✔️ Bisnes network marketing ni bisnes SEMANGAT. Semua akan semangat (samada prospek atau ejen), bila tengok RAMAI kehadiran. Busuk2 pun u bawa lah SEORANG prospek. Jika dlm sesi kali ini tiada prospek u yg hadir, akan dtg bila prospek u hadir mereka akan semangat tengok ramai. So, with or without prospek, semua hendaklah TEAMWORK main peranan masing2 dgn KEHADIRAN. Bukan susahpun.. hanya KLIK link zoom. & Bagus ulang2 kehadiran ni – boleh MAHIRkan ILMU & MANTAPkan SEMANGAT – baru lah lebih MENJADI buat bisnes NM ni.

~Together kita teamwork make it happen.
#DJ, CMO 🚀🚜🚗

BisnesJaya Academy
51-2, Jalan BK 5A/2, Bandar Kinrara 5, 47180 Puchong, Selangor
Map: https://goo.gl/maps/Ff2jXz6Btkq
Waze: Bisnesjaya

Yg nak hadir, hubungi:
HQ: 
Dato Jah 019-310 5171

Sila klik link ini, kpd yg nak hadir preview

atau
Cik Zaimah 011-1881 7710 ; atau
Saffian 010-507 1517 ; atau
Leader2 berhampiran anda.

Video Penerangan Produk & Marketing Plan oleh Dato' Jah

Senarai Ejen Pandai Seluruh Malaysia

Untuk join/ beli anda boleh hubungi ejen-ejen berdekatan dengan kawasan anda seperti di bawah

Ejen boleh letak nama kat website ini. *Tertakluk kpd terma & syarat – refer DJ.

SELANGOR

Puchong 
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Serdang
▪️ Cik Zaimah 011-1881 7710

Shah Alam 
▪️ Siti Rohani 017-879 5445 

Gombak
▪️ Eh Pon 012-320 8232

Kuala selangor
▪️ Noor hazani 017-693 6485
▪️ Siti Aryati 019-601 5066

Klang
▪️ Jai 010-788 9748

Bangi
▪️ Fahimi 018-212 9496

Sg. Buloh
▪️ Amy Qadarsih Musa 019-210 7010
▪️ Fida 019-343 2680

Petaling Jaya
▪️ Saffian 010-507 1517
▪️ Murnirah 018-270 0294

Ampang
▪️ Etty 016-776 7274

Batu Caves

Tanjung Karang

Sabak Bernam

Hulu Selangor

Hulu Langat

Sepang

WILAYAH PERSEKUTUAN KUALA LUMPUR

Kuala Lumpur
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Damansara
▪️ Suryana 019-222 2256 (Sri Damansara)

Kepong

Segambut

Wangsa Maju

Setiawangsa

Titiwangsa

Bukit Bintang

Cheras

Bandar Tun Razak

Lembah Pantai

Putrajaya

NEGERI SEMBILAN

Negeri Sembilan
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Kuala Pilah

Rembau

Tampin

Jempol

Rasah

Seremban

Jelebu

MELAKA

Melaka
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Alor Gajah

Masjid Tanah

Jasin

Tangga Batu

Kota Melaka

JOHOR

Johor
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Johor Bahru

Segamat

Pasir Gudang

Pengerang

Kulai

Gelang Patah

Pontian

Batu Pahat

Kluang

Mersing

Muar

PERAK

Perak
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Teluk Intan

Tanjung Malim

Tapah

Kampar

Lumut

Kuala Kangsar

Ipoh

Gopeng

Lenggong

Bagan Serai

Taiping

 

 

KEDAH

Kedah
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Kulim

Baling

Sungai Petani

Pendang

Sik

Alor Star

Kuala Kedah

Kubang Pasu

Jerlun

PULAU PINANG

Pulau Pinang
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Bayan Lepas

Nibong Tebal

Batu Kawan

Bukit Mertajam

Permatang Pauh

Bayan Baru

Balik Pulau

Bukit Bendera

Bagan

PERLIS

Perlis
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Padang Besar

Kangar

Arau

PAHANG

Pahang
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Kuantan
▪️ Dato’ Kelly 013-983 9839

Rompin

Pekan

Maran

Temerloh

Bentong

Raub

Jerantut

Kuala Lipis

Cameron Highlands

TERENGGANU

Terengganu
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Kuala Terengganu
▪️ Zulfikri 013-342 8380

Kemaman

Dungun

Marang

Hulu Terengganu

Setiu

Besut

KELANTAN

Kelantan
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Pasir Mas
▪️ Cikgu Azhani 013-993 6500

Pasir Puteh

Gua Musang

Kuala Krai

Jeli

Tanah Merah

Machang

Kota Bharu

Tumpat

Rantau Panjang

SABAH

Sabah
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Kota Kinabalu
▪️ Mary 013-804 1373

Kota Belud

Sepanggar

Putatan

Keningau

Kinabatangan

Kudat

Sandakan

Tawau

SARAWAK

Sarawak
▪️ Dato’ Jah (CMO) 019-310 5171

Kuching

Bintulu

Mukah

Miri

Sarikei

Kota Samarahan

Sri Aman

Petra Jaya

Pandai.biz @ 2021

DILARANG mengeluarkan mana-mana kandungan website ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali, tanpa kebenaran bertulis daripada team Pandai.biz..