bubble 3.0-01

Salam… Syukur Alhamdulillah…

DJ jumpa peluang ini, sambut peluang ini, & kongsi peluang ini. Tq Allah kerana rezeki mu ini.

Berilah peluang kepada diri anda dengan membaca website ini dari mula baris pertama sehingga habis baris terakhir, baca sekerat-kerat tu yang tak berapa “nampak” tu, rugi…, anda dah sampai ke page website ini, luangkan beberapa minit masa berharga anda, ianya bakal membuka satu lembaran baru yang luarbiasa hebat dalam hidup anda.

Pengedar Malaysia dicari…
Kpd yg berminat, sila hubungi Leader2 di bawah atau DJ direct.

Ini merupakan PIONEER, U yg join akan menjadi sebahagian dari sejarah awal kegemilangan Pandai. So, rebut peluang besar pioneer ini.

BACKGROUND TUAN HJ. IMRAN

  • Bachelor Degree in Computer Science IT from Universiti Tenaga Nasional
  • Founder and Co-Founder for 6 companies.
  • Subject Matter Expert in Agent System Industry for more than 20 years
  • Mentored more than 100,000 distributors in Asia and coached more than 400 Agentship companies.
  • Appointed by Ministry of Finance as Sales & Agent System Mentor for National Programme BAHTERA 2018
  • Awards and accolades – Usahawan Selangor 2016, Malindo Awards 2017 & Brand Laureate World Halal Bestbrands 2018.

BACKGROUND DATO' JAH

Founder/ President BisnesJaya Group
Pakar/ MultiJutawan Hatrik Usahawan Pantas #1 Malaysia

  • Dato’ Jah telah berkecimpung dalam bidang keusahawanan selama 12 TAHUN, memegang gelaran TRIPLE MULTIJUTAWAN PANTAS PROVEN LEJEN 🙂 , 6 FIGURE INCOME SEBULAN, TOP SPONSOR SYARIKAT.. di TIGA bidang usahawan iaitu Kesihatan air (Kangen Water, PEMECAH REKOD DUNIA – THE FASTEST IN THE WORLD!) (2015-sekarang), Telekomunikasi (Tone Excel) (2013-sekarang TONE WOW), dan e-Pendidikan (Score A) (2009-2013).
  • Dato’ Jah telah melahirkan BELASAN ORANG JUTAWAN (dalam masa 2 tahun) & RIBUAN ORANG BERPENDAPATAN 4, 5, 6 ANGKA SEBULAN (dalam masa 12 tahun) yang terdiri dari pelbagai latarbelakang.. Tidak kira siapa diri anda, yang penting anda nak UBAH KEHIDUPAN anda.
  • Sebelum menceburi bidang usahawan, Dato’ Jah bekerja makan gaji (1989-2009) di syarikat swasta I.T. selama 20 tahun, jawatan terakhir sebagai Ketua Jabatan, merupakan pekerja cemerlang syarikat secara konsisten.
  • Setelah berjaya dengan produk orang lain Dato’ Jah mengorak langkah mengeluarkan produk kesihatan dengan branding DJ Moment, NaViX (2017-2019) keluaran syarikat beliau sendiri.
  • Seterusnya Dato’ Jah join bisnes Affiliate Junction (2018-sekarang), & telah pecahkan rekod terbaik bisnes-bisnes sebelum ini di HARI PERTAMA join! Seterusnya mencapai REGIONAL PARTNER pantas Malaysia & Indonesia dalam masa 2 bulan sahaja.
  • Selepas itu, Dato’ Jah join bisnes C2Joy (2019-hingga sekarang). Beliau telah pecahkan rekod syarikat mencapai pangkat PLATINUM DIRECTOR TERPANTAS & 5 figure income terkumpul dalam masa 7 hari, seterusnya capai pangkat RUBY DIRECTOR TERPANTAS & 6 figure income terkumpul dalam masa 73 hari sahaja! 
  • Pada 1 Apr 2021, Dato’ Jah tambah 1 lagi bisnes Program eLearning Pandai, kali ini sebagai Chief Marketing Officer, salah seorang Co-Founder Syarikat.
  • Dato’ Jah merupakan PENGASAS kepada BisnesJaya Academy (BJA) iaitu training center yang melatih para usahawan (2009 hingga sekarang) berjaya hingga ke peringkat JUTAWAN. Akademi ini sesuai untuk semua para usahawan terutama yang bercorak network marketing.
  •  Pencapaian Dato’ Jah telah mendapat liputan di beberapa media seperti akhbar, majalah, radio, tv, dan media sosial.

MONTAJ DJ

GEMURUH JIWA

Tahniah kerana anda sudah menjadi insan yg terpilih untuk mengetahui peluang yg sangat-sangat BESAR.. Jemput tonton dulu video pendek ini.

<< Video Pendek Welcome. Coming Soon >>

PANDAI HQ

EJEN PANDAI HQ
Suite 76-2, Jalan PJU 5/21, Encorp Strand, Kota Damansara, 47810 Petaling Jaya, Selangor.

BRANCH OFFICE
BisnesJaya Academy
51-2, Jalan BK 5A/2, Bandar Kinrara 5, 47180 Puchong, Selangor

Syarikat mempunyai  11 orang Director yang mempunyai kepakaran/ kehebatan/ scope of work masing-masing, dan kami bergabung untuk menjadikan PANDAI ini HEBAT.

Pengalaman syarikat bukan baru di Malaysia, sudah wujud sejak 2007 lagi (14 tahun).

Produk PANDAI diterajui oleh 4 orang anak muda yang hebat. 

Latar belakang pendidikan dan pengalaman bekerja di kalangan Founder dan Directors PANDAI bukan calang2. Senang cerita, PANDAI bukan produk ‘biashe-biashe’ .. Disebabkan kecintaan mereka terhadap Pendidikan, mereka bergabung untuk meneruskan perjuangan memartabatkan Pendidikan di Malaysia!

Teachers’ Conference ni bukan kerajaan yang organize. Syarikat yg create dan organize sendiri, sejak 2015 sehingga 2019..

Syarikat organized Conference ini setiap tahun tanpa gagal, demi anak Malaysia dan perjuangan pendidikan negara.

Disebabkan serius dalam Pendidikan, syarikat telah pergi ke peringkat dunia. Apa yang boleh kami collaborate di antara negara2 luar.. apa yg bagusnya pendidikan di England, di US dan lain-lain, yang boleh kami ambil dan gunapakai utk menjadikan pendidikan di Malaysia setaraf di mata dunia. 

2013 – Syarikat juga telah menyertai International Conference. 

Hasilnya, Syarikat berjaya membawa ‘Kangaroo’ ke Malaysia! 

Program Kangaroo ini merupakan pertandingan pelajar2 pandai seluruh dunia yg cemerlang dlm Matematik yang bertarung dlm pertandingan seluruh dunia yg dipanggil Pertandingan Olympiad.

2013 – 10 ribu pelajar telah  membayar dan melanggan Kangaroo, dan pada ketika itu masih menggunakan pen dan kertas. 

Sejak 2013, selama 7 tahun kita merupakan ‘Exclusive Distributor’ Kangaroo di Malaysia. Selepas itu, tercetusnya idea untuk menjadikan Kangaroo secara Online/ eLearning Portal. 

Selepas kejayaan Kangaroo dibawa ke Malaysia, kita juga dapat ‘tangkap’ Beaver, Kancil, Kijang, dan lain-lain. Ini semua modul budak2 pandai. Soalan2 yg disediakan sangat mencabar minda. Anak2 kita kalau nak jadi pandai, kena buat soalan2 bijak pandai, soalan2 yg hebat. So, kita ada Matematik, Computational Thinking, Sains, dan Ekonomi.

Sains Kancil ini, kita create sendiri, as our brand utk Projek Sains. Akhirnya, pihak BNM nampak kesungguhan kita, BNM telah menyediakan dana untuk bangunkan Projek ‘Kijang Ekonomi’.

Jadi, utk pengetahuan anda, dlm program PANDAI ni, bukan shj silibus KPM yg ada, malah ada juga tambahan modul budak2 pandai, utk anak2 kita yg biasa2 pun boleh buat. Hebat ke Hebat?

Jadi, setakat tahun 2019, sudah 75ribu lebih pelajar telah menggunakan PANDAI yg masih berasaskan kertas soalan. 

Syarikat telah menembusi kawasan pedalaman, contohnya di Sarawak.  

Pengalaman Board of Directors Pandai di dalam bidang pendidikan sejak 2007. Hebat!

Syarikat juga telah pergi membawa pelajar2 Malaysia bertanding di luar negara dgn menggunakan dana sendiri. Sejak itu, Program PANDAI telah menjadi buah mulut dalam industri Pendidikan di Malaysia. 

Program PANDAI menyediakan konten pembelajaran berasaskan silibus Kementerian Pendidikan Malaysia dari Darjah 1 hingga Tingkatan 5, sebijik.. serupa!.. 

Kelebihan PANDAI jauh lebih baik drpd pesaing2 yg lain sebab PANDAI ada modul tambahan ‘Persediaan Pertandingan Antarabangsa’. Bayangkan, dari peringkat awal lagi, anak2 kita didedahkan dgn modul soalan2 budak2 pandai satu dunia! Luarbiasaaa.. 

Program PANDAI boleh diakses melalui laman web dan aplikasi di telefon pintar. 

Untuk pengetahuan anda, semua modul dan soalan dalam program PANDAI ni sentiasa dikemaskini dan di UPDATE SETIAP HARI!

Zaman sekarang, anak2 gunakan handphone utk main game, jadi kita nak anak2 kita gunakan PANDAI mcm main game juga. Dlm PANDAI ada points, ada notifications, ada voucher tealive, KFC sebagai reward kpd pelajar2..  

Video Penerangan Penuh Aplikasi Portal Pandai

Video Penerangan Penuh dari CEO Pandai - Tn Khairul Anwar

So, kita dah ada bisnes yg best – 3 kombinasi Online Eduction + Online Business + Network Marketing menjadikan bisnes ini power kababoom!

Ini pengalaman DJ selama 12 tahun di 6 bisnes berlainan. Mahal sebenarnya maklumat ini, tapi jika u baca biasa2 shj u tak kan feel.. jika u menghayatinya memang deep!

Kesemua Kekuatan dan Potensi Bisnes di atas menjadikan bisnes PANDAI ini lebih power!

Disclaimer: Bisnes2 DJ yg lain pun best juga.. TQ semua bisnes2 DJ!

jom-01_small

Now kita pergi ke bahagian yg sama best seperti produknya iaitu bahagian buat duit..

Jika anda tidak berminat bahagian bisnesnya takpe.. anda boleh jadi pengguna. Tapi tungguuu…jangan cepat nak kata ‘tak minat’, check-it-out sendiri dulu, baca sampai habis dulu. No obligation. Dah baca, sendiri decide.

Ini referral program, bisnes eLearning,

 Selagi orang tu topup (Monthly Subscription) & mereka tak topup dengan kita, mereka topup di online.

Pandai.biz @ 2021

DILARANG mengeluarkan mana-mana kandungan website ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali, tanpa kebenaran bertulis daripada team Pandai.biz..